De jeugdhoogheden bij Kling Puime in Wijlre

Op zaterdag 11 januari 2020 vond in een goedgevulde Wielderhoes de zitting van JCV De Kling Puime plaats.

 

Voor prins Sjoerd, prinses Sam en hofnar Haye was het hun laatste activiteit. De middag werd gepresenteerd door Micha , Senne en president Sylvain. Na diverse leuke optredens van de jongste dansmariekes van JCV De Kling Puime , Sunshines, Lightning , Moonlight , Showgroep 2000 , extra Lank en Heitesoep , werden prins Sjoerd , prinses Sam en hofnar Haye uitgezwaaid. Daarna werden in racewagens de nieuwe hoogheden naar de b├╝hne gerecet. Echter kwamen de oude hoogheden opnieuw tevoorschijn...

Na opnieuw af te tellen moesten zij toch plaats maken voor de nieuwe hoogheden: prins Justin , prinses Guusje en hofnar Sjuul.


Prins Justin is 10 jaar jong, zit in groep7 van de basisschool Op De Tienbunder. Hij is keeper bij de SV Geuldal, tennist bij TV Tempo en speelt graag Fortnite en Fifa op zijn playstation.

Prinses Guusje is 10 jaar en zit op de basisschool Op De Tienbunder in groep 7. Haar grootste hobby is dansen. Dit doet ze bij Showgroep 2000. Verder tennist zij bij TV Tempo.

Hofnar Sjuul is 12 jaar , zit in groep 8 van basisschool Op De Tienbunder. Zijn hobby's zijn kickboxen bij team Devils in Bocholtz, vindt carnaval heel erg leuk en houdt van bakken.


Dit trio zal, bijgestaan door de jeugdraad van 11 en de hoogheden prins Marc 1, prinses Veronice en minister Jesper van CV De Puime dit seizoen zorgen voor veel sjpass en plezeer in Wijlre.


Alaaf.


CONTACT


P/A Scheijffart van Merodelaan 22

6321AM Wijlre

E-mail : info@klingpuime.nl

Copyright @ All rights reserved